Ännu ett år är snart till ända...

Hur tog jag till vara på den här tiden?

Fort går det i alla fall och mycket hinner hända. Temat för mitt år skulle kunna sammanfattas med titeln på Göran Larssons fantastiska bok ”Rötter och vingar - Att leva sannare, modigare och helare”. Jag har under året gått fyra kurser med Göran utifrån detta tema och skam (läs gärna även hans bok ”Skamfilad”), med höjdpunkten en vecka i Lendas på Kreta i oktober.

Tillsammans med olika sammansättningar av människor har jag under året fått möjlighet att möta mig själv på ett djupare plan. Jag har mött min egen sårbarhet och längtan, men också varit med andras sårbarhet och längtan. Omvälvande och på många sätt livsförändrande. Och det är detta jag framförallt bär med mig, kraften i sårbarheten. Den läkande kraft och den magi som uppstår när människor i en trygg grupp delar sina rädslor, smärta och längtan efter kontakt och att känna sig levande och fria på djupet.

Vad tar du med dig från det här året?

En röd tråd på årets resa har varit tillsammans. Vi är skapade för relationer och det är i mötet med andra vi blir till. Tillsammans kan vi få varandra att växa och blomma eller inte. Detta är den viktigaste anledningen till att jag valt att arbeta med det jag gör. Jag vill bidra till att frigöra den potential av kreativitet, glädje, livslust, kärlek och värme som finns i var och en av oss. Att hitta möjligheterna till samspel och förhållningssätt till oss själva och andra som får oss att trivas, känna oss trygga och bli vårt bästa jag, i ömsesidigt och respektfullt beroende. Leva sannare, modigare och helare!

Hur vill du leva ditt liv 2020?

För några veckor sedan gick jag på en väldigt givande inspirationsdag i Interpersonell neurobiologi. Den knöt an till de kurser jag gått under året och också till stor del hur jag redan nu arbetar i individuell och parhandledning. Relationerna och anknytningens betydelse för oss människor. Hur våra relationer påverkar strukturer i vår hjärna och ger avtryck i vårt nervsystem och omvänt. Och hur vi kan bygga upp och skapa nya strukturer utifrån de liv som vi vill leva. Väldigt fascinerande och hoppingivande. Läs gärna mer på psykologimedmera.se

För min del avslutades detta år med besked om att jag blivit antagen till Grundläggande psykoterapiutbildning med psykodynamisk bas. En längtan som jag burit med mig redan innan jag bytte min ingenjörsbana mot beteendevetenskap för snart 15 år sedan. Jag kommer arbeta som vanligt med handledning/coaching och utbildningar under nästa år och ser fram emot många spännande och givande möten.

Längtar du efter att utvecklas i dina relationer och uppleva mer kontakt och frihet både på insidan och i livet tillsammans med andra?

Vill du utvecklas i ditt föräldraskap med stöd av en coachingprocess?

Är du intresserad av att gå kursen ”Kommunikation för ett rikare Liv”?

Vill du få ett lyft i din arbetsgrupp och en ökad medvetenhet kring samspel, bemötande, personligt ledarskap m.m. genom inspirationsföreläsning, workshop, utbildning, individhandledning eller ledarskapscoaching?


Välkommen att mejla mig: andrea@wilhjak.se

För att fira året som gått och välkomna det nya året så ger jag 10% rabatt på ett Handledningspaket 4x1,5h och en Coachingprocess ca 10 h som bokas före den 12/1-2020.
Se priser på min hemsida www.wilhjakommunikation.se

Önskar er alla ett ljust, överraskande och Gott Nytt År!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Evelina Hildorsson » Självkänsla :  ”Hej! Jag vill bara skicka ett tack för att du delat dina tankar om detta. Jag jo..”

  • Lina » Kalla mig inte duktig!!!:  ”Jag tänker mycket på det här nu när vi har en ,snart, ettåring här hemma. Att va..”

  • Heidi Olsson » Det här är så viktigt!!!!:  ”Tack för att du delar med dig av din berättelse! Det är modigt! Och jag tror att..”

  • Linda » Det här är så viktigt!!!!:  ”Tack för personlig beskrivning och sammanfattning av varför kampanjen är viktig!”

  • Annika » Det här är så viktigt!!!!:  ”Så träffade, trodde jag hade kommit längre men vågar inte dela me too. En tröst ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-