Det här är mitt liv, bara mitt!

Häromdagen uppfylldes jag av en härligt befriande känsla. En glädje över att finnas till. Att jag finns till för min egen skull. Det här är mitt liv, bara mitt!

Ibland kan tillvaron kännas övermäktig. Vi sitter fast i samma gamla mönster. Kör runt i samma gamla hjulspår. Det kan vara vardagens stress och hets. Det kan vara våra egna tankar och känslor som inte ger oss någon ro. Vad det än är och när det känns som mest hopplöst, så finns det alltid något vi kan göra. Något som vi har kontroll över. Att bara stanna upp och ta några djupa andetag. Känna hur det känns när magen och bröstkorgen vidgas av luften som fyller vårt inre. Andas in frid, lugn, trygghet eller vad det nu är vi längtar efter. Andas ut stress, oro, rädsla.

Påminna oss om att vi har fått livet som en fantastisk gåva och möjlighet!

Även när allt känns omöjligt så finns det alltid små, små steg vi kan ta. Små steg som på sikt kan leda till stora förändringar. För det finns ingen annan som kan ta de stegen för oss. Mitt liv är också mitt ansvar! Och även när allting känns lätt och flyter på kan vi behöva stanna upp. Är det verkligen detta som jag vill med mitt liv?     

Varje dag är en ny gåva, en skimrande möjlighet! Varje dag kan jag öppna mig själv för livet och välja att leva det ännu ett steg närmare det som jag värdesätter och längtar efter. Varje dag kan jag välja att möta andra utifrån mitt hjärta. Med värme, nyfikenhet och tacksamhet över att vi är fler som vandrar under solen! 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Evelina Hildorsson » Självkänsla :  ”Hej! Jag vill bara skicka ett tack för att du delat dina tankar om detta. Jag jo..”

  • Lina » Kalla mig inte duktig!!!:  ”Jag tänker mycket på det här nu när vi har en ,snart, ettåring här hemma. Att va..”

  • Heidi Olsson » Det här är så viktigt!!!!:  ”Tack för att du delar med dig av din berättelse! Det är modigt! Och jag tror att..”

  • Linda » Det här är så viktigt!!!!:  ”Tack för personlig beskrivning och sammanfattning av varför kampanjen är viktig!”

  • Annika » Det här är så viktigt!!!!:  ”Så träffade, trodde jag hade kommit längre men vågar inte dela me too. En tröst ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-