”Du är mer än du anar”

Just nu läser jag den här boken och orden landar så gott i hjärtat. Det är där jag vill vara, det är dit jag är på väg. Att leva i harmoni med min själ, min inre människa. Påminner också om det som jag vill bidra med och förmedla genom handledning och utbildningar. Att vi blir uppmärksamma på vårt inre. Börjar lyssna och komma i kontakt med det som är vårt sanna jag. Vår längtan, våra behov.

Och när vi är i kontakt med detta inre jag, att vi börjar agera utifrån det som är levande inom oss. Att vi tar hand om vår längtan, tar våra behov på allvar. Här finns fantastisk hjälp och stöd i Nonviolent Communication. Förutom ett verktyg för att kunna kommunicera med andra på ett sätt som minskar risken för missförstånd och skapar kontakt, så är det också ett sätt att förhålla sig till livet. Ett förhållningssätt där mina och andras behov är lika viktiga och där fokus är att förstå varandra så vi kan hitta vägar att möta bådas behov. Där ömsesidig respekt och nyfikenhet är nyckelord.

Är du nyfiken på att förstå dig själv bättre och nå fram till andra på ett mer tillfredsställande sätt? Missa inte chansen att vara med på höstens första kurs i ”Kommunikation för ett rikare Liv” som vid detta tillfälle erbjuds till halva priset. Kursen startar tisdag 8 november kl 17.00-19.30. Vi i träffas 4 tisdagkvällar i Lt2:s lokaler på Lilla torget. Finns det intresse för en kurs på dagtid, kl 13-15.30, så är det också en möjlighet. Hör av er till mig för frågor och anmälan. Mer information finns på hemsidan www.wilhjakommunikation.se

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Evelina Hildorsson » Självkänsla :  ”Hej! Jag vill bara skicka ett tack för att du delat dina tankar om detta. Jag jo..”

  • Lina » Kalla mig inte duktig!!!:  ”Jag tänker mycket på det här nu när vi har en ,snart, ettåring här hemma. Att va..”

  • Heidi Olsson » Det här är så viktigt!!!!:  ”Tack för att du delar med dig av din berättelse! Det är modigt! Och jag tror att..”

  • Linda » Det här är så viktigt!!!!:  ”Tack för personlig beskrivning och sammanfattning av varför kampanjen är viktig!”

  • Annika » Det här är så viktigt!!!!:  ”Så träffade, trodde jag hade kommit längre men vågar inte dela me too. En tröst ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-