1 september

Idag är det 1 år sedan jag startade mitt företag Wilhja Kommunikation. Min vision är att hjälpa människor att fördjupa kontakten med sig själva och andra så att vi kan leva våra liv mer i harmoni med våra behov och vår längtan, men framförallt i större harmoni med varandra. Jag längtar efter mer medkänsla, likvärdighet och öppenhet i våra relationer, vilket jag har insett många gånger är svårare i verkligheten än att tala och skriva om. Genom att lyfta frågeställningar och väcka tankar kring förhållningssätt och bemötande hoppas jag sätta igång processer som hjälper och inspirerar oss till att ta mer ansvar för våra relationer och vår kommunikation, men framförallt att vi vågar vara mer ärliga och sårbara i mötet med varandra.

Den här sidan är främst tänkt som inspiration till att Våga Växa i våra liv, genom våra relationer. Så att vi kan leva det liv som är vårt något ärligare, mer närvarande och i kontakt med vår längtan och våra behov, men framförallt i djupare kontakt med andra människor. Jag har mycket att lära och upptäcka, vilket gör mitt liv både spännande och utmanande. Min förhoppning är att jag under min upptäcktsfärd samtidigt kan bidra till att några fler vågar något mer än vad de har gjort tidigare.

Välkomna att ta del av min resa och mina tankar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Evelina Hildorsson » Självkänsla :  ”Hej! Jag vill bara skicka ett tack för att du delat dina tankar om detta. Jag jo..”

  • Lina » Kalla mig inte duktig!!!:  ”Jag tänker mycket på det här nu när vi har en ,snart, ettåring här hemma. Att va..”

  • Heidi Olsson » Det här är så viktigt!!!!:  ”Tack för att du delar med dig av din berättelse! Det är modigt! Och jag tror att..”

  • Linda » Det här är så viktigt!!!!:  ”Tack för personlig beskrivning och sammanfattning av varför kampanjen är viktig!”

  • Annika » Det här är så viktigt!!!!:  ”Så träffade, trodde jag hade kommit längre men vågar inte dela me too. En tröst ..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-